Kuhinje po meri

Kuhinja v industrijskem stilu na kovinskem podnožju

kuhinje notranja-oprema-stanovanja

Črna kuhinja Fenix

kuhinje

Kuhinja ameriški oreh

kuhinje

Bela kuhinja visoki sijaj brez ročajev

kuhinje

Kuhinja za garsonjero

kuhinje

Bela kuhinja z odprto nišo in jedilno mizo

kuhinje

Sivo-bela kuhinja po meri v kombinaciji hrasta

kuhinje

Bela kuhinja visoki sijaj akril

kuhinje

Mat bela kuhinja mediapan

kuhinje

Kuhinja z otokom Opus

kuhinje

Kuhinja mediapan v kombinaciji wenge

kuhinje

Bela kuhinja visoki sijaj kombinacija bolivijski oreh

kuhinje

Kuhinja visoki sijaj

kuhinje

Kuhinje po meri predstavljajo osrednji del bivalnega prostora, zato je oblika le-te enako pomembna kot sta funkcionalnost in ergonomija. Sodoben življenjski tempo praviloma ne dopušča, da bi bilo kuhanje, kot včasih, osrednji dogodek vsakodnevnega življenja, vseeno pa želja po okusnih, domače pripravljenih jedeh in druženju, ostaja. Poleg naštetega ima kuhinja med vsemi elementi interierja še vedno primat v smislu statusnega simbola.

Individualnost kuhinje

Kuhinja je danes individualni element pohištva, tako kot garderobna omara, izdelana po meri. Tak je trend odprte kuhinje, ki se povezuje skupaj z bivalnim delom stanovanja, zato je potrebno upoštevati tloris skupaj z izvorom svetlobe ter druge prostorske situacije (elektrika, odtoki, predelne stene …). Pri načrtovanju kuhinje vam v Ambius pohištvu z veseljem pomagamo. Za natančno predstavo o tem, kako bo kuhinja izgledala, vam pred samo izdelavo pripravimo tudi 3D izris vaše nove kuhinje z izbranimi materiali in barvami.

Sodobna kuhinja

Definira jo enostavnost uporabe, dovolj in smisleno postavljena delovna površina in dobro organiziran prostor za shranjevanje. Ergonomija, trajno oblikovanje in kakovost uporabljenih materialov so seveda samoumevni. Trendi zadnjih let praviloma prinašajo ostre in preproste linije z možnimi “odmiki” – dodatki v smislu bele tehnike ali kuhinjskih otokov mehkejših, organskih oblik. Pogoste izvedbe modernih kuhinj so brez vidnih ročajev, z gladkimi vidnimi površinami, ki so enostavne za vzdrževanje oz. čiščenje.

Bela tehnika po ugodnih cenah

Skupaj z našim partnerjem in dobaviteljem bele tehnike, našim naročnikom ob nakupu kuhinje po meri omogočamo tudi nakup bele tehnike po konkurenčnih cenah.

  • Kuhalne plošče (indukcijske, plinske, steklokeramične, kombinirane)
  • Pečice in mikrovalovne pečice
  • Hladilniki in zamrzovalne skrinje
  • Nape
  • Pomivalni stroji
  • Korita (granitna, inoks …) in armature

Dobavimo lahko aparate številnih blagovnih znamk – Electrolux, Aeg, Zannusi, Bosch, Siemens, Miele, Liebherr, Candy, Hoover,  Beko,  Faber, Nardi, Gorenje, Schock, Foster

Ambius kuhinja po meri

Širok nabor materialov in barvnih kombinacij, ki so vgrajeni v Ambius kuhinje, dopušča kreativnost pri izvedbi in izraz vašega karakterja. Naj si bo sijajno ali mat lakiran mediapan, furnirane ličnice, cenovno ugodnejši ultrapas, tehnični kamen Silestone ali keramični kuhinjski pult Dekton za delovne površine ali kuhinjski panel iz barvanega kaljenega stekla – vedno uporabljamo preverjene kakovostne materiale in izvedemo kakovostno obdelavo ter montažo.

Ponujamo tudi izvedbo kuhinj iz inovativnega supermat materiala Fenix NTM, ki predstavlja cenejšo alternativo barvanim površinam (mediapan), vendar s številnimi boljšimi lastnostmi in večjo odpornostjo ter funkcionalnostjo ob dnevni uporabi. Več o Fenix materialu si lahko preberete na tej povezavi.

Brez kompromisov enako velja tudi za kuhinjsko pohištveno okovje preverjenih izdelovalcev kot sta Blum ali Grass, ki ga vgradimo v vsako kuhinjo.

Ambius kuhinja tako postane vabljiva. Izdelana po meri, vsakič s posebno noto naročnika. Funkcionalne površine se spogledujejo z brezhibno izdelavo in skladnostjo elementov.

Vzamem si čas, na enem mestu se zbere vsa družina in priprava gurmanskih užitkov postane veselje in sprostitev. Ambius – moja kuhinja.