Notranja oprema stanovanja

Kuhinja v industrijskem stilu na kovinskem podnožju

kuhinje notranja-oprema-stanovanja

Pohištvo in kuhinja po meri ter interier – Hiša ŠT

notranja-oprema-stanovanja

Bivalno pohištvo po meri družinske hiše

notranja-oprema-stanovanja

Notranja oprema in pohištvo po meri družinske hiše

notranja-oprema-stanovanja

Bivalno pohištvo družinske hiše

notranja-oprema-stanovanja

Pohištvo po meri prinaša funkcionalno izrabljen bivalni prostor in preslikavo uporabnikovih želja in potreb. Velika prednost pohištva, izdelanega po meri je tudi v prilagodljivosti, izboru barvnih kombinacij, dimenzij in oblik posameznih elementov. Piko na i dodajo dekorativni kosi ali detajli, ki si jih vsak naročnik izbere po svojem okusu. Velik del seveda predstavlja tudi estetski vidik pohištva, kot celovita notranja oprema stanovanja pa daje prostoru pečat osebnosti. V Ambius pohištvu vam z izkušnjami in znanjem izdelamo pohištvo po vaših željah ali s pomočjo arhitektov s katerimi sodelujemo.

Nudimo vam možnost, da s trajnim pohištvom po meri in vašo noto izrazite svoj karakter. Od številnih barvnih odtenkov do naravnega, žlahtnega lesa in furnirjev, od preprostih, a funkcionalnih potez in oblik, do mehkih linij, ki poudarjajo živahnost.

Ko vstopim, je pomemben občutek: Doma sem. Vsak prostor je zgodba zase, je občutek estetike, ki se prepleta z domačnostjo, je zgodba, ki jo govori Ambius. Pohištvo za kuhinje, dnevne sobe, spalnice, garderobne omare, knjižne omare, otroške sobe, kopalnice, predsobe in notranja vrata. Začetna praznina prostorov je postala slika osebnih idej, ki so se realizirale v modernem in kakovostno oblikovanem pohištvu. In slika se nadaljuje v prostorih, kjer želimo drugačnost, odličnost pa še vedno ostaja. Doma sem, Ambius!