SI  DE              031 679 115 

O nas

Pohištvo Ambius je družinsko mizarstvo, kjer krojimo pohištvo po meri Vašega doma. Že od 1989.

Naši začetki segajo v leto 1989, ko se je mizarski mojster Franci Pozvek odločil za samostojno obrtniško pot. Dobro ime si je ustvaril s kakovostno opravljenim delom, znan pa je bil predvsem po izdelavi lesenih stopnic. Njegovo pot danes s še večjim zanosom in jasno strategijo nadaljuje sin Luka Pozvek, ki v prid večji prepoznavnosti izdelkov bivalnega pohištva vodi podjetje Ambius pohištvo d.o.o., ki nastopa kot naslednik prvotnega mizarstva. Vsi zaposleni v Ambius pohištvo združujemo znanje, izkušnje in morda najbolj pomembno – strast do obdelave lesa. Skrbno pozornost usmerjamo k detajlom, ki ločijo odličen izdelek od povprečnega. Odlikujejo nas visoka stopnja znanja, več kot tridesetletne izkušnje, hitra prilagodljivost, posluh za naše naročnike in sodoben pristop pri izdelavi pohištva, ob ohranitvi obrtniških načinov dela. Imamo lastne proizvodne prostore v Ljubljani.

Sodelujemo s priznanimi arhitekturnimi biroji, vendar smo vedno odprti tudi za nova sodelovanja z arhitekti. Prav tako se z veseljem lotimo projektov, pri katerih imamo neposredni stik z naročniki.

Našo prednost predstavlja celoten spekter inženiringa, od strojnih, elektro in vodoinštalacij do suhomontažnih, pleskarskih in parketarskih storitev, ki jih izvajamo s partnerskimi izvajalci. Ker se sodobni interierji poleg mizarsko izdelanih elementov pogosto povezujejo z materiali ali izdelki iz kovine, stekla in kamna, imamo za vsa omenjena področja prav tako skrbno izbrane izvajalce. S takim načinom dela našim naročnikom omogočimo en stik za komunikacijo glede njihovega celotnega projekta, nam pa zagotavlja in dovoljuje večjo preglednost nad izvajanjem projekta in obenem večji nadzor nad kakovostjo vseh opravljenih storitev.

Vizija podjetja Ambius pohištvo je ustvarjati zanimive in inovativne interiere s kakovostnimi obrtniškimi proizvodi, ki sledijo aktualnim trendom. Vsaka priložnost za nas predstavlja izziv, ki se ga motivirano lotimo, saj nam to pomaga pri iskanju novih rešitev in idej za nadaljnje delo. Ob tem se vedno trudimo, da presežemo pričakovanja naših naročnikov.

Luka Pozvek, lesarski tehnik, dipl.org., lastnik in direktor Ambius pohištva