SI  DE              031 679 115 

Kuhinje po meri. Moderne, kakovostne in uporabne.

Kuhinje po meri

Kuhinje po meri predstavljajo osrednji del bivalnega prostora, zato je oblika le-te enako pomembna kot sta funkcionalnost in ergonomija. V sodoben življenjski stil se v zadnjem času kuhanje, kot včasih, vrača kot pomemben dogodek vsakodnevnega življenja, s tem pa tudi pa želja po okusnih, domače pripravljenih jedeh in druženju. Poleg naštetega ima kuhinja med vsemi elementi interierja še vedno primat v smislu statusnega simbola.

Vedno individualne in prilagojene prostoru naročnika – kuhinje po meri

Kuhinja je danes individualni element pohištva, tako kot garderobna omara, izdelana po meri. Tak je trend odprte kuhinje, ki se povezuje skupaj z bivalnim delom stanovanja, zato je potrebno upoštevati tloris skupaj z izvorom svetlobe ter druge prostorske situacije (elektrika, odtoki, predelne stene …). Pri načrtovanju kuhinje vam v Ambius pohištvu z veseljem pomagamo. Za natančno predstavo o tem, kako bo kuhinja izgledala, vam pred samo izdelavo pripravimo tudi 3D izris vaše nove kuhinje z izbranimi materiali in barvami.

Sodobna kuhinja

Definira jo enostavnost uporabe, dovolj in smiselno postavljena delovna površina in dobro organiziran prostor za shranjevanje. Ergonomija, trajno oblikovanje in kakovost uporabljenih materialov so seveda samoumevni. Trendi zadnjih let praviloma prinašajo ostre in preproste linije. Pogoste izvedbe modernih kuhinj so brez vidnih ročajev, z gladkimi vidnimi površinami, ki so enostavne za vzdrževanje oz. čiščenje.

Več o trendih kuhinje za leto 2020 si preberite tukaj

Bela tehnika po ugodnih cenah

Skupaj z našim partnerjem in dobaviteljem bele tehnike, našim naročnikom ob nakupu kuhinje po meri omogočamo tudi nakup bele tehnike po konkurenčnih cenah.

 • Kuhalne plošče (indukcijske, plinske, steklokeramične, kombinirane in kuhalne plošče z integrirano napo)
 • Pečice in mikrovalovne pečice
 • Hladilniki in zamrzovalne skrinje
 • Nape
 • Pomivalni stroji
 • Korita (granitna, inoks …) in armature

Dobavimo lahko aparate in korita številnih blagovnih znamk –  Electrolux, Bora, Aeg, Zannusi, Bosch, Siemens, Miele, Liebherr, Candy, Hoover,  Beko,  Faber, Nardi, Gorenje, Schock, Foster

Materiali in delovni pulti kuhinje

Širok nabor materialov in barvnih kombinacij, ki so vgrajeni v Ambius kuhinje, dopušča kreativnost pri izvedbi in izraža vaš karakter.

Fronte za kuhinje in zunanje površine

Izbor materiala vidnih površin kuhinje je pomemben element pri izvedbi kuhinje. Vpliva na trajnost kuhinje, njen izgled in stopnjo vzdrževanja.

 • Mediapan plošče, barvane v barvne odtenke po NCS ali RAL barvnih lestvicah, v različnih obdelavah, od mat površin do visokega sijaja. Te površine so zahtevnejše za vzdrževanje
 • V trendu je izvedba ličnic kuhinj iz inovativnega supermat materiala Fenix NTM, z večjo odpornostjo, funkcionalnostjo ob dnevni uporabi in lažjim vzdrževanjem. Več o Fenix materialu si lahko preberete tu.
 • Furnirane ličnice kuhinje in vidne površine, ki so lahko lakirane ali oljene. Pri Ambius pohištvu vam nudimo širok spekter pravih furnirjev evropskih ali eksotičnih drevesnih vrst, kot tudi izbran furnir proizvajalca Alpi
 • Fronte kuhinj iz iverala ali ultrapasa. Cenovno najbolj sprejemljiva opcija izvedbe, s širokim naborom barvnih in lesnih dekorjev proizvajalcev Egger, Fundermax, Kaindl, Arpa, Abet, Cleaf in podobno
 • Steklene ličnice kuhinje, v izvedbi kaljenega in barvanega stekla

Kuhinjski pulti

Izbor materiala delovne površine kuhinje je vsekakor morda še najpomembnejši element pri izvedbi kuhinje. Pravilo je, da naj delovni pult omogoča čim nižjo stopnjo zahtevnosti vzdrževanja, da ustreza higienskim zahtevam in naj bo odporen na udarce, vodo in vročino.

 • tehnični kamen Silestone, neporozen material, s teksturo pravega kamna ali barvnih odtenkov, v treh stopnjah reliefne, površinske obdelave
 • pult Dekton je ultrakompakten material, izdelan iz mineralnih snovi, s teksturo pravega kamna ali barvnih odtenkov
 • kuhinjski pult Neolith je sintran kamen, izjemno odporen, trden in okolju prijazen material. Kot tehnični kamni je odporen na praske, visoke temperature in UV žarke ter enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Na voljo je v večih barvah, površinah in debelinah
 • kuhinjski pulti iz naravnega kamna
 • kuhinjski pulti iz masivnega lesa
 • pulti iz ultrapasa
 • keramični kuhinjski pulti

Brez kompromisov enako velja tudi za kuhinjsko pohištveno okovje preverjenih izdelovalcev kot sta Blum ali Grass, ki ga vgradimo v vsako kuhinjo.

Ambius kuhinja, izdelana po meri, vsakič s posebno noto naročnika. Funkcionalne rešitve in estetske površine se spogledujejo z brezhibno izdelavo in skladnostjo elementov.

Vzamem si čas, na enem mestu se zbere vsa družina in priprava gurmanskih užitkov postane veselje in sprostitev. Ambius – moja kuhinja.

Želim ponudbo za kuhinjo po meri
Dovolim pošiljanje mojih podatkov (GDPR uredba). *
Kuhalna plošča Miele z napo - kuhinja po meri Ambius

Kuhinja z vitrino zaobljenih linij in terazzo pultom

kuhinje
Bela kuhinja po meri z Neolith pultom in hrastovim furnirjem

Kuhinja z otokom v mat obdelavi s pultom Neolith

kuhinje
kuhinje po meri

Kuhinja v industrijskem stilu na kovinskem podnožju

kuhinje
Kuhinja mat črni Fenix

Črna kuhinja Fenix

kuhinje
Kuhinja po meri, ameriški oreh, mediapan antracit

Kuhinja ameriški oreh

kuhinje
Bela kuhinja v kombinaciji hrasta

Bela kuhinja visoki sijaj brez ročajev

kuhinje
Bela kuhinja s skritimi ročaji

Kuhinja za garsonjero

kuhinje
Bela kuhinja z jedilno mizo

Bela kuhinja z odprto nišo in jedilno mizo

kuhinje
Sivo bela kuhinja v kombinaciji s hrastom

Sivo-bela kuhinja po meri v kombinaciji hrasta

kuhinje
Dvovrstna kuhinja

Bela kuhinja visoki sijaj akril

kuhinje
Bela kuhinja brez ročajev

Mat bela kuhinja mediapan

kuhinje
Kuhinja z otokom

Kuhinja z otokom Opus

kuhinje

Kuhinja mediapan v kombinaciji wenge

kuhinje

Bela kuhinja visoki sijaj kombinacija bolivijski oreh

kuhinje
Bela pečica

Kuhinja visoki sijaj

kuhinje