SI  DE              031 679 115 

Kuhinje po meri za vaš dom – moderne kuhinje po naročilu

Kuhinje po meri. Sodobne in kakovostne. Prilagojene za vaš življenjski slog. Svetovanje, 3D izris ✓ in izvedba. Širok izbor materialov ✓. Pošljite povpraševanje ✓

Kuhinja je tudi v sodobnem domu najpomembnejši prostor, ki se pogosto spaja z jedilnico ali celo dnevno sobo. Naše stranke imajo ob naročilu kuhinje po meri že na začetku izdelano svojo vizijo pohištva, ki jo kot sodobno mizarstvo oplemenitimo še s svojimi predlogi, izkušnjami, zanesljivo komunikacijo in kvalitetno izvedbo. Poleg oblikovanja kuhinje vam pomagamo izbrati tudi ustrezne materiale in preizkušene sestavne dele. Končni cilj bo stilsko dovršena funkcionalna kuhinja, ki predstavlja rešitev za identiteto vašega doma.

Kuhinje po naročilu

Kuhinje po meri predstavljajo osrednji del bivalnega prostora, zato je oblika le-te enako pomembna kot sta funkcionalnost in ergonomija. V sodoben življenjski stil se v zadnjem času kuhanje, kot včasih, vrača kot pomemben dogodek vsakodnevnega življenja, s tem pa tudi pa želja po okusnih, domače pripravljenih jedeh in druženju. Poleg naštetega ima kuhinja med vsemi elementi interierja na podlagi materialov, kvalitete in oblikovanja še vedno primat v smislu statusnega simbola.

Izdelujemo kuhinje za različne bivalne prostore in nepremičnine, kjer dobi pohištvo po meri vsakokrat posebno mesto. Kuhinje izdelujemo in vgrajujemo v garsonjere, stanovanja, novogradnje in hiše, ki jih lastniki prenavljajo, hotele in gostinske obrate. Vsaka Ambius kuhinja ima poseben pečat, da je kvalitetea bivanja v skladu z vašimi vrednotami.

Moderna kuhinja po meri vsakega naročnika

Izdelava kakovostnega kuhinjskega pohištva

Kuhinja je danes individualni element pohištva, tako kot garderobna omara, izdelana po meri. Tak je trend odprte kuhinje, ki se povezuje skupaj z bivalnim delom stanovanja, zato je potrebno upoštevati tloris skupaj z izvorom svetlobe ter druge prostorske situacije (elektrika, odtoki, predelne stene …). Pri načrtovanju kuhinje vam v Ambius pohištvu z veseljem pomagamo. Za natančno predstavo o tem, kako bo kuhinja izgledala, vam pred samo izdelavo pripravimo tudi brezplačni 3D izris kuhinje z izbranimi materiali in barvami po vaših unikatnih željah, izmero prostora ter individualno svetovanje.

Moderne kuhinje in trendi

Definira jo enostavnost uporabe, dovolj in smiselno postavljena delovna površina in dobro organiziran prostor za shranjevanje. Ergonomija, trajno oblikovanje in kakovost uporabljenih materialov so seveda samoumevni. Trendi zadnjih let praviloma prinašajo ostre in preproste linije. Pogoste izvedbe modernih kuhinj so brez vidnih ročajev, z gladkimi vidnimi površinami, ki so enostavne za vzdrževanje oz. čiščenje, pogost je kuhinjski otok in podobne izpeljanke kuhinj s šankom.

Več o trendih kuhinje za leto 2020 si preberite tukaj

Ugodna cena bele tehnike za kuhinje izdelane po meri vašega okusa

Skupaj z našim partnerjem in dobaviteljem bele tehnike, našim naročnikom ob naročilu kuhinje po meri omogočamo tudi nakup bele tehnike po konkurenčnih cenah.

 • Kuhalne plošče (indukcijske, plinske, steklokeramične, kombinirane in kuhalne plošče z integrirano napo)
 • Pečice in mikrovalovne pečice
 • Hladilniki in zamrzovalne skrinje
 • Nape
 • Pomivalni stroji
 • Korita (granitna, inoks …) in armature

Dobavimo lahko aparate in korita številnih blagovnih znamk – Electrolux, Bora, Aeg, Zannusi, Bosch, Siemens, Miele, Liebherr, Candy, Hoover, Beko, Faber, Nardi, Gorenje, Schock, Foster

Materiali in delovni pulti kuhinje

Moderna kuhinja po meri vsakega naročnika
Širok nabor materialov in barvnih kombinacij, ki so vgrajeni v Ambius kuhinje, dopušča kreativnost pri izvedbi in izraža vaš karakter. Poleg izdelkov mizarstva vgrajujemo v kuhinje tudi sodobno osvetlitev z LED lučmi in funkcionalnimi stikali za optimalno kuhanje in prebivanje časa v kuhinji. Pri izdelavi kuhinjskega pohištva uporabimo v dogovoru z vami najboljše materiale: masivni les, nerjaveče jeklo, kerrock, keramične ploščice in potiskano steklo z izbranimi motivi za stensko oblogo. Uporabljamo najboljše mehanizme za tiho in mehko zapiranje, ročaje in okovja z dolgo življensko dobo.

Fronte za kuhinje in zunanje površine

Izbor materiala vidnih površin je pomemben element pri naročilu in izdelavi. Vpliva na trajnost kuhinje, njen izgled in stopnjo vzdrževanja.

 • Mediapan plošče, barvane v barvne odtenke po NCS ali RAL barvnih lestvicah, v različnih obdelavah, od mat površin do visokega sijaja. Te površine so zahtevnejše za vzdrževanje
 • V trendu je izvedba ličnic kuhinj iz inovativnega supermat materiala Fenix NTM, z večjo odpornostjo, funkcionalnostjo ob dnevni uporabi in lažjim vzdrževanjem.
 • Furnirane ličnice kuhinje in vidne površine, ki so lahko lakirane ali oljene. Pri Ambius pohištvu vam nudimo širok spekter pravih furnirjev evropskih ali eksotičnih drevesnih vrst, kot tudi izbran furnir proizvajalca Alpi
 • Fronte kuhinj iz iverala ali ultrapasa. Cenovno najbolj sprejemljiva opcija izvedbe, s širokim naborom barvnih in lesnih dekorjev proizvajalcev Egger, Fundermax, Kaindl, Arpa, Abet, Cleaf in podobno
 • Steklene ličnice kuhinje, v izvedbi kaljenega in barvanega stekla

Uporabni kuhinjski pulti po meri

Izbor materiala delovne površine kuhinje je vsekakor morda še najpomembnejši element pri izvedbi kuhinje. Pravilo je, da naj delovni pult omogoča čim nižjo stopnjo zahtevnosti vzdrževanja, da ustreza higienskim zahtevam in naj bo ustrezno visok ali nizek, odporen na udarce, vodo in vročino.

 • tehnični kamen Silestone, neporozen material, s teksturo pravega kamna ali barvnih odtenkov, v treh stopnjah reliefne, površinske obdelave
 • pult Dekton je ultrakompakten material, izdelan iz mineralnih snovi, s teksturo pravega kamna ali barvnih odtenkov
 • kuhinjski pult Neolith je sintran kamen, izjemno odporen, trden in okolju prijazen material. Kot tehnični kamni je odporen na praske, visoke temperature in UV žarke ter enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Na voljo je v večih barvah, površinah in debelinah
 • kuhinjski pulti iz naravnega kamna
 • kuhinjski pulti iz masivnega lesa
 • pulti iz ultrapasa
 • keramični kuhinjski pulti

Brez kompromisov enako velja tudi za kuhinjsko pohištveno okovje preverjenih izdelovalcev kot sta Blum ali Grass, ki ga vgradimo v vsako kuhinjo.

Ambius kuhinja, izdelana po meri, vsakič s posebno noto naročnika. Funkcionalne rešitve in estetske površine se spogledujejo z brezhibno izdelavo in skladnostjo elementov.

Vzamem si čas, na enem mestu se zbere vsa družina in priprava gurmanskih užitkov postane veselje in sprostitev. Ambius – moja kuhinja.

Nova kuhinja po naročilu in meri naših zadovoljnih strank

Za Ambius pohištvo in mizarstvo se odločajo različni profili naročnikov: od družin, parov in podjetij, katerim je skupno, da jim največ pomeni kvaliteta, sodobni izgled in upoštevanje njihovih želja in potreb. Vsak projekt z naročnikom najprej uskladimo in izdelamo 3d skico. Izdelava kuhinje po meri poteka usklajeno z naročnikom v vnaprej dogovorjenih časovnih rokih. Predstavljamo vam nekaj naših izdelkov, ki so naročnike prepričali s ceno, kvaliteto in garancijo ter oplemenitili njihov kuhinjski prostor:

Blok polotok

Blok kuhinja s polotokom

Smreka počitniška hiša

Kuhinja smreka

Kuhinja po meri s pocket žepnimi vrati

Bela ultramat kuhinja, s pocket žepnimi vrati

Moderna sodobna kuhinja

Kuhinja z vitrino zaobljenih linij in terazzo pultom

Kuhinjski otok je središče kuhinje

Mat kuhinja s pultom Neolith in z otokom

Kuhinja po meri arhitekta

Industrijski stil kuhinje na kovinskem podnožju

Kuhinja črne barve Fenix

Črna kuhinja Fenix

Kuhinja za hišo, novogradnjo

Kuhinja ameriški oreh

Kuhinja les hrast

Bela kuhinja, visoki sijaj brez ročajev

Kuhinja za garsonjero

Kuhinja za garsonjero

Kuhinjska miza in niša

Mat bela kuhinja mediapan

Kuhinja po meri

Sivo-bela kuhinja po meri v kombinaciji hrasta

Bela kuhinja

Kuhinja visoki sijaj akril

Skriti ročaji v pohištvu

Bela z odprto nišo in jedilnico

Mizarstvo kuhinja po meri

Kuhinja z otokom Opus

Kuhinja po meri wenge in mediapan

Mediapan kuhinja v kombinaciji wenge in otok

Kuhinja bolivijski oreh

Bela kuhinja visoki sijaj kombinacija bolivijski oreh

Visoki sijaj v kuhinji

Kuhinja visoki sijaj

V kolikor vas zanima cena, imate vprašanje o materialih ali želite nasvet o kuhinji po meri, nas kontaktirajte. Potrudili se bomo, da bomo izpolnili vsak detajl vašega povpraševanja in upoštevali vaše potrebe ter ideje pri izdelavi vaše nove moderne kuhinje. Pomagali vam bomo oblikovati povpraševanje do stopnje, ko boste zadovoljni s predvideno rešitvijo moderne kuhinje po meri v tlorisu in 3D skici.

Za vas smo dosegljivi!

Ali o kuhinji še premišljujete in potrebujete nasvet pri skiciranju in postavitvi kuhinjskega pohištva in gosopdinskih aparatov v prostor? Bi skupaj s strokovnjakom izdelali izris 3D skice vaše nove kuhinje? Iščete kvalitetno ponudbo za dobro ceno in učinkovito izdelavo in montažo kuhinje po meri ter ostalega pohištva? Gradite hišo ali prenavljate stanovanje? Predlagamo, da že zdaj stopite z nami v kontakt.

Telefon: 031 679 115
E-pošta: info@ambius-pohistvo.si


Želim ponudbo za kuhinjo po meri
Dovolim pošiljanje mojih podatkov (GDPR uredba). *