SI  DE              031 679 115 

Notranja oprema stanovanja

Kuhinjski pult terazzo

Pohištvo po meri in notranja oprema stanovanja Mivka

notranja-oprema-stanovanja
Kuhinja ameriški oreh in vinska vitrina

Pohištvo in kuhinja po meri ter interier – Hiša ŠT

notranja-oprema-stanovanja

Bivalno pohištvo po meri družinske hiše

notranja-oprema-stanovanja

Notranja oprema in pohištvo po meri družinske hiše

notranja-oprema-stanovanja

Bivalno pohištvo družinske hiše

notranja-oprema-stanovanja

Pohištvo po meri prinaša funkcionalno izrabljen bivalni prostor in preslikavo uporabnikovih želja in potreb. Velika prednost pohištva, izdelanega po meri je tudi v prilagodljivosti, izboru barvnih kombinacij, dimenzij in oblik posameznih elementov. Piko na i dodajo dekorativni kosi ali detajli, ki si jih vsak naročnik izbere po svojem okusu. Velik del seveda predstavlja tudi estetski vidik pohištva, kot celovita notranja oprema stanovanja pa daje prostoru pečat osebnosti. V Ambius pohištvu vam z izkušnjami in znanjem izdelamo pohištvo po vaših željah ali s pomočjo arhitektov, s katerimi sodelujemo.

Nudimo vam možnost, da s trajnim pohištvom po meri in vašo noto izrazite svoj karakter. Od številnih barvnih odtenkov do naravnega, žlahtnega lesa in furnirjev, od preprostih, a funkcionalnih potez in oblik, do mehkih linij, ki poudarjajo živahnost. Sodobni interier je, poleg mizarsko izdelanega pohištva po meri, pogosto tudi fuzija drugih materialov, kot so nerjaveče jeklo, medenina, aluminij, steklo in ogledala raznih barv ter kamen in keramika. Za vsa področja obdelave omenjenih materialov imamo skrbno izbrane izvajalce, skupaj s katerimi vam lahko ponudimo celostno obravnavo in izvedbo notranje opreme in interiera.

Ko vstopim, je pomemben občutek: Doma sem. Vsak prostor je zgodba zase, je občutek estetike, ki se prepleta z domačnostjo, je zgodba, ki jo govori Ambius. Kuhinjsko pohištvo in kuhinje po meri, dnevne sobe, spalnice, garderobne omare, knjižne omare, otroške sobe, kopalnice, predsobe in notranja vrata. Začetna praznina prostorov je postala slika osebnih idej, ki so se realizirale v modernem in kakovostno oblikovanem pohištvu. In slika se nadaljuje v prostorih, kjer želimo drugačnost, odličnost pa še vedno ostaja. Doma sem.

Želim ponudbo za pohištveno opremo po meri
Dovolim pošiljanje mojih podatkov (GDPR uredba). *