SI  DE              031 679 115 

Garderobne omare

Garderobna omara po meri predsobe

Garderobna omara za predsobo

garderobne-omare pohistvo-za-predsobe-in-hodnike
Garderobna omara industrijski stil s premično lestvijo

Garderobna omara industrijski stil

garderobne-omare
Viseča stenska garderobna omara

Viseča garderobna omara

garderobne-omare

Garderobna omara z drsnimi vrati

garderobne-omare

Omara v otroški sobi

otroske-sobe garderobne-omare
Garderobne omare s stensko oblogo

Garderobne omare s stensko oblogo in skritimi vrati

garderobne-omare notranja-vrata

Večnamenska knjižna omara Ambius La Vie

garderobne-omare knjizne-omare

Garderobna omara z ročaji silhuete ptiča

garderobne-omare

Garderobna omara z inoks ročaji

garderobne-omare

Bela garderobna omara z integriranimi ročaji in postelja

garderobne-omare

Garderobne omare so pohištven element, ki je običajno skrit očem nepovabljenih in ima status zasebnega prostora. Predstavlja prostor, ki za uporabnika lahko vsak dan znova predstavlja izziv in hkrati priložnost za uspešen dan.
Izbirate lahko med večimi izvedbami garderobnih omar. Ponujamo vam omare s klasičnimi krilnimi ali drsnimi vrati, omare od tal do stropa, odprte izvedbe ali popolnoma samostojne, kot garderobna soba. Pri nas vam pripravimo rešitev, ki se najbolje prilagaja vaši garderobi, vašem stilu in prostoru.

Zunanjost omar

Naj bo le kreativnost vaša omejitev. Fronte omar lahko izdelamo v številnih izbranih furnirjih, ogledalu, barvanem steklu, lahko pa mediapan ličnice vaše nove omare pobarvamo v želen odtenek po RAL ali NCS barvni lestvici v mat ali visoki sijaj obdelavi. Za cenovno dostopnejšo rešitev nudimo tudi najnovešji izbor iveralov v enobarvnih ali lesnih dekorjih. Zunanjost garderobnih omar je lahko tudi iz inovativnega supermat materiala Fenix NTM, ki predstavlja cenejšo alternativo barvanim površinam (mediapan). Več o Fenix materialu si lahko preberete na tej povezavi.

Širok izbor elegantnih ročajev v klasični ali utopni izvedbi predstavlja estetski in funkcionalni dodatek omari.

Vse na svojem mestu ali notranja ureditev garderobne omare

Uporabna in premišljena notranjost omare zagotavlja večje udobje in boljši pregled nad vsebino garderobe. Praktična “pomagala”, kot na primer potezni garderobni sistem oz. obešalnik, izvlečne police, notranji predali s predelki oz. pregradami, izvlečni sistem za obešanje hlač in kravat, nam omogočajo večjo ergonomijo pri uporabi, boljši izkoristek za shranjevanje in večjo organizacijo pri razporeditvi. Opcijsko lahko v omaro vgradimo tudi LED svetila s senzorskim vklopom.

Vodila drsnih vrat in sistemi zapiranja

Vedno vam ponudimo preverjene sisteme odpiranja – v različnih izvedbah in cenovnih razredih. Vsaka garderobna omara Ambius ima sicer že “serijsko” vdelan sistem za mehko zapiranje, naj si bodo vrata drsna ali krilna. Za vsa vodila notranjih predalov ali izvlečnih polic velja enako.

Prostor in prilagoditev

Prazen prostor predstavlja nepopisan list, priložnost za ustvarjanje in zadovoljstvo. V Ambius pohištvu vam pomagamo pri iskanju optimalne rešitve. Izdelamo vam 3D izris z izbranimi materiali in garderobni sklop ali samostojno omaro prikažemo v sklopu prostora. Prilagodimo se vsem specifikam kot so razne cevi, stikala, nepravilni koti, neraven strop ali tla in podobno. Tako se boste lažje odločili za vašo novo garderobno omaro Ambius.

Želim ponudbo za garderobno omaro po meri
Dovolim pošiljanje mojih podatkov (GDPR uredba). *