SI  DE              031 679 115 

Novice

19.01.2020

Zaposlitvena priložnost – zaradi povečanja projektov iščemo dodaten par pridnih rok:

Profil: pohištveni mizar

Zaradi novih naročil, iščemo dodatnega sodelavca mizarja, ki bo postal del tima in pomagal pri izdelavi pohištva po meri. Iščemo človeka, ki ima vsaj nekaj izkušenj, ima občutek za delo z rokami in predvsem veselje do dela v pohištveni panogi. Odlikujejo ga zmožnost tolmačenja tehnične dokumentacije in načrtov, samostojnega dela na mizarskih strojih in zmožnost samostojne ročne obdelave pohištvenih elementov iz masivnega lesa ali lesnih tvoriv. Bistvene lastnosti, ki jih pričakujemo od novega sodelavca: natančnost, zanesljivost, komunikativnost in zmožnost samostojnega dela in dela v timu.

Kratek spremni dopis, skupaj z opisom dosedanjih izkušenj (življenjepis) pričakujemo na info@ambius-pohistvo.si  do 31.01.2020

 

18.01.2020

Trendi v kuhinji za leto 2020

Na spodnji povezavi vam na kratko opisujemo trenutne trende za 2020 na področju kuhinjskega pohištva in bele tehnike. Prijetno branje.

Trendi kuhinj 2020

 

04.01.2020

Zaposlitvena priložnost – zaradi povečanja števila projektov iščemo dodatne sodelavce:

mizarja za površinsko obdelavo – lakiranje in pohištvenega mizarja

Zaradi novih naročil, ki jim v trenutnem kadrovskem obsegu nismo kos, iščemo dodatnega sodelavca mizarja, ki bo postal del tima in pomagal pri izdelavi pohištva po meri. Iščemo ljudi, ki imajo vsaj nekaj izkušenj, imajo občutek in predvsem veselje do dela v pohištveni panogi. Odlikujejo jih zmožnost samostojnega dela na mizarskih strojih in zmožnost samostojne ročne obdelave pohištvenih elementov iz masivnega lesa ali lesnih tvoriv. Bistvene lastnosti, ki jih pričakujemo od novih sodelavcev: natančnost, zanesljivost, komunikativnost in zmožnost samostojnega dela in dela v timu.

Kratek spremni dopis, skupaj z opisom dosedanjih izkušenj (življenjepis) pričakujemo na info@ambius-pohistvo.si  do 13.01.2020